PERSONLIG TRÄNING


HUR:

Många nyblivna mammor har svårt att hitta de viktiga djupa magmusklerna (och bäckenbotten) efter graviditet och förlossning. Under graviditeten töjs magen ut och de raka magmusklerna glider isär, och hos en del kvinnor kvarstår denna delning (diastas) flera månader efter förlossningen. Då är det extra viktigt att komma igång med rätt magmuskelträning, vilket kan påskynda läkningen och ihopdragningen av dessa viktiga muskler.

Behöver du en kontroll för att se om dina magmuskler gått ihop, och en bedömning av din förmåga att aktivera de inre bukmusklerna? Önskar du korrekta instruktioner om hur du på bästa sätt kan återuppbygga styrka och stabilitet i bålmuskulaturen? Kontakta mig!


Under graviditeten kan du minska risken för en hel del komplikationer (exempelvis ryggbesvär och kvarstående magmuskeldelning) om du tränar rätt och regelbundet. Kontakta gärna mig om du önskar råd och korrekta träningsinstruktioner!


VAR:

Utomhus eller hemma hos dig.


NÄR:

Vi kommer tillsammans överens om en tid som passar oss bägge - jag kan dagtid, kvällstid och till viss del även på helger.


PRIS:

Individuell träning/konsultation:

  • Första tillfället (1 tim) - Åkersberga/Täby 1.000:-, Vaxholm/Vallentuna/Enebyberg/Danderyd 1.100:-                                                                                                              Ingår: Rådgivning, kontroll av rectus diastas (magmuskeldelning), bedömning av de djupa bukmusklernas aktivering, personlig guidning/träning inkl självträningsprogram med individuellt anpassade övningar.
  • Uppföljande tillfällen (45 min) - Åkersberga/Täby 700:-, V-holm/V-tuna/Enebyberg/Danderyd 800:-

Ingår: Uppföljning av träningen och genomgång av stegrade övningar.

  • Paket 4 tillfällen - Åkersberga/Täby 2.800:-, V-holm/V-tuna/Enebyberg/Danderyd 3.200:-

Ingår: Ett första tillfälle + 3 uppföljningar (se ovan).