MAMMA START

GRUPPTRÄNING MED BARN (VT 2024)

 

HUR?

Träningen är anpassad för dig som nyligen fått barn, dvs mycket fokus på bålstabilitet, men även styrka och lite kondition. Det bör ha gått minst två månader sedan förlossningen och du ska ha varit på efterkontroll hos din barnmorska innan träningsstart.

Om du känner dig osäker på om dina magmuskler gått ihop, eller om du har svårt att aktivera dessa efter graviditet och förlossning, kan det vara en fördel att boka ett individuellt besök för bedömning av dina magmuskler innan du startar gruppträningen (läs mer under "Personlig träning").

 

Har du möjlighet att delta dessa tider, så är du givetvis välkommen även om du inte är nybliven mamma. Denna träningsform passar alla som behöver bygga upp sin stabilitet och styrka inifrån och ut. Även utmärkt träning för dig som är gravid! Samtliga övningar går givetvis att anpassa till lämplig nivå eftersom gruppen är en blandad skara mammor med olika träningsbakgrund och varierande ålder på sina barn.

 

Kombinera gärna denna träningsgrupp med "Mamma Styrka" på torsdagskvällar!

 

Ta med träningsmatta eftersom vi kommer att ligga en del på marken, och gärna en filt som ditt barn kan ligga på medan du tränar + vattenflaska och bra skor! Ta även med vagn eftersom vi startar passet med uppvärmande powerwalk.

 


NÄR & VAR?

Måndagar kl 10.00-11.00  (12/2-10/6)

Utomhus i Skavlöten (Skavlötsvägen, Täby/Arninge - infart via rondellen Arningsvägen-Leverantörsvägen)


Onsdagar kl 10.00-11.00 (14/2-12/6)

Utomhus i Ekbacken (Centralvägen 55, Åkersberga)

 

PRIS:

  • Halvterminskort (april-juni) 1.600:-
  • 10-gångerskort 1.300:-
  •  5-gångerskort 750:-

Alla kort faktureras och betalas i förskott. Korten är giltiga terminen ut, och kan användas på passen Mamma Start och Mamma Styrka.

PROVA PÅ - första gången gratis så klart!

 

ANMÄLAN:

Vill du anmäla dig till träningen eller har frågor - ring, mejla eller använd kontaktformuläret under "Kontakt"!

 

 

VILLKOR

MyRestart.nu - Träning & Hälsa:

  • ansvarar inte för sjukdom/skador i samband med träningen.
  • ansvarar inte för deltagarnas utrustning/värdesaker.
  • förbehåller sig rätten att ställa in ett pass i samband med sjukdom. Detta meddelas via mejl eller sms senast 1 timme före passet.
  • förbehåller sig rätten att ändra schema och pris.