Jag som driver detta företag, MyRestart.nu - Träning & Hälsa, heter Malin Widner.

Jag är gift, har två barn och hund. Vi bor i Åkersberga som ligger 3 mil norr om Stockholm.

Jag har arbetat som legitimerad sjukgymnast sedan 1997 och mitt stora intresse och specialområde inom sjukgymnastiken är träning och behandling av gravida och nyblivna mödrar. Jag är även utbildad specialist-PT inom träning för dessa kvinnor samt certifierad Gravid- och MammaMage-tränare. Jag arbetar dels kliniskt inom Stockholms läns landsting med att hjälpa kvinnor som har besvär med exempelvis rygg eller bäcken under och efter graviditeten, och dels arbetar jag i mitt företag där jag bedriver friskvårdsträning och föreläsningar för nyblivna mammor som behöver komma i form igen, dvs "restarta" med rätt träning och sunda levnadsvanor!

Min bok "Nytt Liv - för en aktiv & hälsosam graviditet" lanserades i juni 2018.

Jag är även utbildad HLR-instruktör och håller regelbundna utbildningar i Hjärt/lungräddning samt luftvägsstopp, för sjukvårdspersonal, föräldrar, förskolepersonal, etc.


Min egen träningsbakgrund kommer framför allt från över 20 års handbollsspelande, men är även aktiv med löpning, skidåkning och gymträning. Jag har större delen av mitt liv varit hundägare, vilket också bidragit till min aktiva livsstil.